Psychotherapie Den Haag

Psychotherapie Den Haag - Therapeut Miranda

Soorten problemen en klachten

Met de volgende problemen heb ik mensen al geholpen door middel van therapie en coaching. Misschien herken je ze wel.“Ik weet niet hoe ik mijn gezin en de eisen van het werk in evenwicht kan houden.”
De balans werk/privé is zoek. Ik maak lange dagen en neem (steeds) werk mee naar huis. Ik kom niet toe aan mijn gezin en vrienden. Het thuisfront verwijt mij dat mijn werk altijd voorgaat.
“Ik moet teveel van mezelf, het lijkt alsof het nooit goed is.”
Daardoor ben ik continu moe, ik kan mezelf niet meer opladen. Ik laat dingen gebeuren en kom niet tot actie. Ik heb een leven van ‘moeten’. Het kan altijd beter, een 8 is niet goed genoeg.
“Ik lig wakker van kritiek die ik krijg.”
Kritiek trek ik me persoonlijk aan. Ik wil graag dat de ander me aardig vind, me mag. Ik laat me daarbij vaak overdonderen door anderen, en dat voelt niet goed.
“Ik loop (steeds) vast in mijn relatie.”
En het is voor mijzelf niet te achterhalen hoe dat komt. We praten en praten, maar we veranderen niet. Ik zit vast, maar ik weet niet hoe ik er uit kom. Alleen praten helpt niet, dat weet ik inmiddels wel.
“Ik denk en pieker veel, en heb vaak het gevoel dat ik aan het ‘overleven’ ben.”
Alsof ik de grip ben kwijt geraakt op mijn eigen leven en keuzes. Soms kan ik niet in slaap komen en andere keren wordt ik s’ nachts wakker. Ik maal over van alles en nog wat: ‘Het leven zou toch leuker kunnen zijn? Ben ik wel een goede ouder? Heb ik een gelukkige relatie? Voldoe ik wel op mijn werk? Terwijl er zoveel is om me gelukkig en fijn te voelen, kan ik maar moeilijk genieten.
“Ik heb regelmatig fysieke klachten als hoofdpijn, pijn in nek en schouders, duizeligheid, lusteloosheid en weinig energie.”
Steeds vaker heb ik allerlei lichamelijke klachtjes en voel ik mij moe en futloos, terwijl ik nog zoveel heb te doen. Ik worstel met stress, spanning, ontevredenheid, en (over)vermoeidheid. Ik ga overal tegenop zien en zit steeds vaker op de bank en stel zaken uit.
“Ik wil graag een baan die voldoening geeft, waar ik trots op kan zijn, maar weet niet hoe.”
Mijn gebrek aan energie en zelfvertrouwen belemmeren me om actie te ondernemen. Ik zou graag werk doen dat écht bij me past. Het werk wordt saaier en ik ben toe aan een volgende stap in mijn loopbaan. Wat past nu echt bij mij?’.


Heb jij last van een van deze problemen? Neem dan gerust even contact met mij op.
Ik help je graag verder!


Miranda

Neem contact op


Therapie Den Haag
Ervaringen van cliënten
De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
Therapie Den Haag
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
Therapie Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij:

vit-rbcz-eft
Top