Ervaringen van cliënten

Therapie Den Haag - Therapeut Miranda

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“De aanleiding van het traject was om voor mezelf helder te krijgen ‘wat wil ik’. Na een periode van persoonlijke twijfel en onrust over mijn ideale baan kwam ik erachter dat ik iemand nodig had, die mij kon helpen mijn kwaliteiten en persoonlijke wensen m.b.t. een baan te kunnen benoemen.
Ik zocht een loopbaan coach, die mij tevens kon helpen met het ordenen van al mijn carrière ideeën en dit geheel kon omvormen tot concrete carrière mogelijkheden en wensen.

Miranda heeft mij gedurende een traject van vier maanden bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en mijn carrière wensen. Door haar vragen en opdrachten heeft zij mij perfect een spiegel voorgehouden.

Uiteindelijk trekt zij niet de conclusies, maar wist zij mij zodanig te ’triggeren’ dat ik mijn eigen kwaliteiten wist te benoemen, kon ordenen en conclusies kon trekken m.b.t. carrière wensen.

Ik sta dan ook volledig achter de uitkomsten van het loopbaan begeleiding traject, en gebruik de uitkomsten nog steeds voor mijn huidige carrière stappen. De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda.”
Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“Via een artikel in het blad “FLOW” kwam ik bij Miranda terecht en dat heeft me op zoveel vlakken goed gedaan. Nog steeds trouwens! Het begon al met de behandelovereenkomst; dat vond ik erg goed en prettig. Het laat zien dat jij serieus bent, maar ook serieus genomen wordt.
Miranda is een oprechte, eerlijke en zeer toegankelijke therapeute, waarbij ik écht mezelf kan laten zien en zijn…

Zij oordeelt niet, is een absolute professional… en ik kan heel goed en makkelijk met haar praten, lachen en huilen…over alles. En dat zegt wat!! Wil toch ook wel even delen hoe heerlijk de wachtkamer al is, daar kom je al helemaal tot jezelf en tot ‘rust’… helpt je al op weg eigenlijk.

Ook de aanpak van Miranda en het feit dat ik echt mezelf kan zijn bij haar en dat ik mijn verslagen, maar ook wat er in mijn hoofd zo’n beetje omging mocht en kon delen. Schrijven is voor mij altijd een ‘uitlaatklep’ geweest, zo goed en lekker dat het in de therapie verwerkt zit!

Miranda stond daar open voor, het was zelfs haar idee. Het voelt als een voorbereiding op de afspraak, zowel voor mij als voor haar.”
Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“Op een bepaald moment liep ik vast in mijn werk. Ik herkende de situaties, steeds terugkerende patronen die ik op eigen houtje niet kon veranderen. Via het world wide web vond ik Miranda. Na het intake gesprek, waarin een wederzijdse klik bleek, spraken we een coachingstraject af.

De gesprekken waren intensief. De wijze waarop Miranda mij heeft begeleid sprak mij erg aan. Positief, warm, begripvol en spiegelend. De coaching van Miranda heeft mijn kijk op mijn denken en gedrag behoorlijk positief veranderd.

Hierdoor sta ik rustiger en meer ontspannen in mijn werk. Ik ben meer in balans gekomen waardoor mijn werkplezier enorm is verhoogd. Twee vrienden van mij heb ik ook doorverwezen naar Miranda, zij hebben allebei dezelfde positieve ervaring als ik.

Eigenlijk zou ik iedereen willen aanraden eens naar jezelf te kijken met behulp van een coach en dan zou ik zeggen; “ga eens praten met Miranda”.”
Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“De aanleiding was eigenlijk mijn relationele problemen. De doelstelling was in eerste instantie: omgang in en met de relatie. Mijn ervaringen en resultaten: het relationele probleem bleek puur de ‘druppel die de emmer deed overlopen’.
Uiteindelijk was ik mezelf even kwijt. Ik herkende de persoon die ik geworden was niet meer. Dit uitte zich in de privé-situatie, maar uiteraard ook in de werksituatie. Naast een druk privé-bestaan, had ik tevens een zware management job met bijbehorende stressfactoren.

Wat de begeleiding van Miranda mij vooral heeft opgeleverd is dat ik heb geleerd welke gebeurtenissen en ervaringen mijn persoon hebben gevormd. Van hieruit kan ik eigenlijk geheel zelf mijn koers bepalen, want elke oplossing zit in mezelf!”
Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“Begin 40 was ik toen ik in contact kwam met Miranda. Ik zat midden in een prima carrière die voor de wind ging met zeker niet een zacht briesje! Inhoudelijk had ik immers een zeer interessante en uitdagende functie waarin ik door collega’s alom werd gewaardeerd. Daarnaast stond ik aan de vooravond van (mogelijk) een belangrijke stap in mijn loopbaan. Een stap die ik zou moeten kunnen gaan maken, gelet op ervaring, kennis, kwaliteit gedrevenheid etc.

Toch belde ik met Miranda, die mij was aangeraden door een vriendin. Wat mij namelijk al een tijdje dwars zat was dat ik moeilijk kon stoppen met het bewijzen van mijzelf. Bewijs leveren van mijn kwaliteiten aan mijzelf maar met name naar anderen. Dat deed ik met tomeloos veel inzet en enthousiasme en het had mij gemaakt tot wie ik was.

Ik merkte echter steeds vaker dat er toch ook onnodig veel energie mee verloren ging, vooral in de communicatie. Energie die veel beter te besteden was op het werk en ook thuis.

Na bemiddeling van die vriendin kwam ik bij Miranda de Jong, loopbaancoach. Iemand met ervaring in het coachen van hoger opgeleiden. Zij zou goed bij mij passen. Dat deed zij. In gesprekken van 1 ½ soms 2 uur analyseerde(n) ik (wij) waar genoemd energielek vandaan kwam.

Heel prettig daarbij was dat Miranda een gedegen achtergrond heeft als psychotherapeute. Simpel gezegd, het lek is boven. Hoe, waar en wanneer dat mij is gebleken is lastig aan te geven. Het traject daarnaartoe heb ik echter steeds als zeer prettig en professioneel ervaren. Een aanrader voor iedereen die werktechnisch wat bijsturing nodig heeft.”
Therapie Den Haag – Miranda

5 / 5 sterren –
“Miranda werkt met een integriteit die ik enorm bewonder. Ze bezit van nature het vermogen om haar professionele en begripvolle houding hand in hand te laten gaan met het laten opborrelen van inspiratie. Mede daardoor weet ze sturend aan te zetten tot zelfreflectie en handelen.
Door haar warme en authentieke persoonlijkheid was voor mij iedere sessie een cadeau aan mezelf. In het traject dat ik bij haar mocht volgen heb ik me dan ook op alle momenten veilig gevoeld. Het heeft me onder meer opgeleverd dat ik in mijn eigen onderneming focus heb gevonden.”


Lees meer ervaringen van cliënten >>
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Therapie Den Haag
Ervaringen van cliënten
De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
Therapie Den Haag
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
Therapie Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij:

vit-rbcz-eft
Top