Therapie

Therapie Den Haag - Therapeut Miranda

Kortdurend en gericht

Therapie en coaching kan veel opleveren. Veel cliënten geven aan dat hun stressniveau verlaagt, ze meer energie voelen en zich rustiger voelen dan voorheen. Ze hebben meer innerlijke rust omdat ze beter met hun grenzen en behoeften om weten te gaan.

Ze luisteren ook beter naar zichzelf en de (lichamelijke) signalen die ze krijgen. Ze durven daarop te vertrouwen en ernaar te handelen. Ze laten dingen niet meer gebeuren, maar komen in actie. Ze zijn dichter bij zichzelf en dat geeft energie en een beter perspectief.

Ik vind het een goede zaak dat het aantal sessies therapie niet eindeloos is. Een traject of therapie moet zo kort mogelijk zijn. Veel beter dan eindeloze sessies en therapieën waarbij de klant afhankelijk wordt.

Ik leer mensen bewuster naar zichzelf te kijken. Welke keuzes je in je hart zou willen maken en welke krachten en gevoelens daar invloed op hebben.

Het is ontzettend belangrijk om te kijken wat er wél goed en gezond is en wat je wél kunt bereiken in korte tijd.

Soorten therapie

Je kunt bij mij terecht voor verschillende therapievormen:

Psychotherapie
Psychotherapie en coaching helpt bij diverse klachten zoals “Balans werk/privé is zoek”, “Ik moet teveel van mezelf”, “Ik loop (steeds) vast in mijn relatie”, “Ik denk en pieker veel”.

Hypnotherapie
In deze therapie leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf luisteren.

Personal coaching en Loopbaancoaching
Coaching helpt je meer voor jezelf op te komen. Vaak is er een raakvlak tussen personal coaching en loopbaancoaching.

Relatietherapie
Relatietherapie kan effectief helpen doordat een ervaren relatietherapeut jullie nieuwe inzichten geeft en onderlinge communicatie en gevoelens weer op één lijn brengt.

Wandeltherapie en wandelcoaching
Wandelen in de natuur heeft een versterkend effect in aanvulling op de gebruikelijke begeleiding van cliënten binnen vier muren. Dit gebeurt op twee manieren: beweging en natuur.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.
Ik help je graag verder!


Miranda

Neem contact op
Lees meer over:

Problemen
Mensen komen bij mij met allerlei soorten problemen, zoals: Ik weet niet hoe ik mijn gezin en de eisen van het werk in evenwicht kan houden? Ik moet teveel van mezelf, het lijkt alsof het nooit goed is.

Wat levert therapie op?
Mensen die bij mij therapie en coaching hebben gevolgd bereiken onder andere meer balans in werk/privé, de oplossing om vastlopen te voorkomen, meer rust en plezier.


Therapie Den Haag
Ervaringen van cliënten
De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
Therapie Den Haag
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
Therapie Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij:

vit-rbcz-eft
Top