Persoonlijk

Therapeut Miranda de Jong

Miranda de Jong

Ik ben Miranda de Jong (1967), gekwalificeerd integratief therapeut en hypnotherapeut, gecertificeerd EFT relatietherapeut en tevens loopbaancoach. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie en relatietherapie volg ik op de voet. Ik doe regelmatig aan bijscholing en verdiepingsopleidingen, en ik volg intervisie en supervisie zodat mijn therapeutische kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Ik doe mijn werk met een aangeboren aanleg tot enthousiasme, dynamiek en actie.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (V.I.T.) en de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ).

Mijn werkwijze

De afgelopen jaren begeleidde ik meer dan vierhonderd mensen naar ontspanning, balans, beter presteren, verdieping van relaties en meer genieten van het leven. Ik vind het belangrijk mij daarvoor in te zetten. Mijn werkwijze is zuiver en integer, persoonlijk, diepgaand en to the point.

Ik ben in staat om zonder oordeel te luisteren, waar te nemen en de boodschap achter de woorden te verstaan. Met emoties beladen onderwerpen maak ik op een lichte wijze bespreekbaar.

Betrokkenheid

Betrokkenheid bij mensen en hun unieke belevingswereld is de rode draad in mijn leven en professionele ontwikkeling. Na mijn eerste studies werkte ik 15 jaar in het (internationale en nationale) bedrijfsleven in verschillende Marketing Communicatie functies, waarbij de dialoog tussen mensen constant centraal stond.

Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als adviseur op gebied van communicatie- en organisatie vraagstukken voor overheid, provincies en bedrijfsleven en als trainer/coach van teamprocessen en creatieve denksessies bij een onafhankelijk bureau. Deze ervaring komt me goed van pas bij de begeleiding en coaching van hoog opgeleide 30-50 plussers.

Verdieping en zingeving

In 2006 gooide ik het roer om en startte mijn opleidingen tot integratief psychotherapeut en hypnotherapeut en kwam in aanraking met inzichten in hoe wij als mensen echt in elkaar zitten en hoe onze psyche écht werkt. Die inzichten heb ik geïntegreerd in mijn eigen praktijk en hebben alles voor me veranderd terwijl aan de buitenkant alles hetzelfde bleef.

Mijn stressniveau is gedaald, de relatie met mijn partner, kinderen en vrienden is zinvol verdiept en ik ervaar een enorme rust terwijl mijn prestaties even goed blijven.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Miranda de Jong

Neem contact op


Therapie Den Haag
Ervaringen van cliënten
De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
Therapie Den Haag
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
Therapie Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij:

vit-rbcz-eft
Top