Relatietherapie Den Haag

Relatietherapie Den Haag - Relatietherapeut Miranda

Vind de vrijheid, verbondenheid en liefde terug

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Den Haag?

Mijn naam is Miranda de Jong. Als gekwalificeerd therapeut en gecertificeerd EFT relatietherapeut ben ik geregistreerd bij de VIT, EAP en NAP. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Soms zit je zo vast in (negatieve) patronen dat je er samen niet meer uit komt. EFT-Relatietherapie kan dan effectief helpen doordat een ervaren relatietherapeut jullie nieuwe inzichten geeft en onderlinge communicatie en gevoelens weer op één lijn brengt.

In mijn praktijk Therapie & Relatietherapie Den Haag heb ik al veel partners kunnen helpen.

Herken je één van de onderstaande dingen? Lees dan verder!

  • Lopen ruzies en irritaties (te) hoog op? Jij en je partner vechten elkaar de tent uit en niet alleen jullie maar ook de kinderen lijden hieronder. Een scheiding lijkt onvermijdelijk.

  • Missen jullie écht contact met elkaar? Hij is het nog steeds, zij eigenlijk ook. Maar op de één of andere manier weten jullie elkaar niet meer te bereiken en lijkt een einde onafwendbaar.

  • Twijfelen jullie of je bij elkaar wilt blijven? Of willen jullie dat juist graag, maar weten jullie niet hoe?

  • Eén van jullie heeft een buitenechtelijke relatie (gehad) en het lukt niet om de schade die dit tussen jullie heeft veroorzaakt, achter je te laten.

  • Jullie leven als broer en zus. Best comfortabel, maar je verlangt naar meer. Seks, om te beginnen. En bij voorkeur de verliefdheid terug.

Twijfels

Ieder stel ervaart wel eens conflicten of een moeilijke periode. Relatieproblemen hoeven geen probleem te zijn, wanneer het tijdelijk van aard is en het weer opgelost kan worden. Wanneer je echter langdurig ruzie hebt of problemen hebt met de onderlinge communicatie, dan kunnen er ook problemen ontstaan op andere gebieden in je leven.

Je kunt je erg somber of verdrietig voelen als je relatieproblemen hebt. Je denkt veel na over de problemen en twijfelt misschien of je de relatie moet verbreken of niet. Misschien heb je gevoelens gekregen voor een andere man of vrouw of is je partner vreemdgegaan. Je hebt bijna constant ruzie over kleine en grote onderwerpen of hebt het gevoel dat je elk een eigen leven leidt.

Liefde en betrokkenheid

De beste start voor het verbeteren, herstellen of redden van je relatie is door een therapie te kiezen die zich richt op de essentie van je relatie. En die essentie blijkt bijna altijd: verbonden willen zijn met je partner, betrokken willen zijn bij elkaar.

In de traditionele relatietherapie gaat het vooral over de interactie tussen de partners en het beter leren te communiceren volgens respectvolle spelregels. Bij therapie die zich richt op de essentie staat de liefde centraal. Een slechte communicatie met je partner is vaak niet de kern van het probleem, maar een symptoom.

Waar klassieke relatietherapie aan voorbij gaat, is dat onze emoties worden gestuurd door (soms diep verborgen) onzekerheden. Die onzekerheden creëren een gemoedstoestand, waarin het voelen van verbondenheid uitermate lastig is en ruzies snel opvlammen terwijl het voelt alsof het altijd, maar dan ook altijd, aan de ander ligt.

Elkaars behoeftes en verlangens zien

Het enige dat jij/jullie nodig hebben om dit patroon te doorbreken, is inzicht in hoe wij als mensen écht in elkaar zitten. Inzicht in en bewust worden van wat ons handelen stuurt. Wanneer je ruzie hebt, leer je in de traditionele relatietherapie om dit effectiever uit te praten. Wat jullie nodig hebben is erachter te komen dat ruzie vaak een noodkreet is om contact te maken.

Doorzie je eenmaal wat er in jou gebeurt, dan herken je ook wat er bij je partner plaatsvindt. En dan zul je heel andere keuzes maken, andere emoties ervaren en helderheid krijgen waar nu alleen verwarring heerst.

Het uiteindelijke doel van de therapie is dat jullie je eigen en elkaars behoeften en verlangens (opnieuw) kunnen zien, voelen, verwoorden en durven uitspreken naar elkaar. Dit schept de (nieuwe) verbinding die de relatie weer doet herleven.

Rust, ruimte en verbondenheid

Wat terugkomt is een onderlinge warmte en eerlijke liefde die niet langer gebaseerd is op onzekerheden maar op individuele kracht. Die kracht zorgt er bovendien voor dat niet alleen de partnerrelatie maar ook je werk en je relaties met anderen veel positiever zullen voelen. Rust, ruimte en verbondenheid. klinkt dat goed?

Wil je ook weer gelukkiger zijn in je relatie? Maak een afspraak.
Ik help jullie graag verder!

Miranda
Ervaringen van cliënten:
“Wij waren de verbondenheid kwijt. We hadden vaak en om alles ruzie.

Wij worstelden met de verloren verbondenheid, de vele ruzies. We zaten op een punt dat we onverschillig naar elkaar werden. Dit leek eigenlijk onmogelijk. De liefde en verbondenheid was zo groot, het zou toch onmogelijk zijn dat dat kapot ging?

Het resultaat van de gesprekken met Miranda was dat wij de verbondenheid weer terug vonden. Miranda hielp ons om weer in contact te komen met elkaar, inzicht in onze eigen rol en elkaars onzekerheden, we hebben geleerd beter naar elkaar te luisteren. En inzicht in de patronen waar we iedere keer weer in vervielen met als resultaat dat wij ons nu weer verbonden voelen, meer tevreden zijn. We hebben elkaar weer gevonden.”

Freek, 52jr, programmeur bij Ministerie, en Eva, 47 jr, administratief medewerker, Delft

>> Lees meer ervaringen van cliënten…


Therapie Den Haag
Ervaringen van cliënten
De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
Therapie Den Haag
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
Therapie Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij:

vit-rbcz-eft
Top