Kosten

Therapie Den Haag - Therapeut Miranda

Kosten per sessie

Individuele therapie en coaching:        € 99,- (1 uur)
Relatietherapie:                                   € 165,- (1,5 uur)   (€ 82,50,- per partner)

Betaling en afzeggen

Betaling gaat op basis van PIN of contant, je krijgt meteen een pinbon mee, achteraf wordt een factuur per mail gestuurd. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van te voren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Vergoeding

Heb je een aanvullende verzekering? De kosten voor therapie worden dan door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Dit verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van je aanvullende pakket.

Omdat mijn behandeling onder Natuurgeneeswijzen/Alternatieve Zorg valt, betaal je geen eigen risico! Hierdoor ben je soms goedkoper uit dan met reguliere zorg uit de basisverzekering.

Wil je precies weten hoe het bij jou zit? Bel dan met je verzekeraar en vermeldt dat mijn praktijk valt onder Natuurgeneeswijzen, dat het gaat om Integratieve Therapie, en dat ik aangesloten ben bij de VIT en NAP, en vermeld daarbij eventueel mijn AGBnr’s. Persoonlijk AGB nr: 94-009795. Praktijk ABG nr: 94-58067. Je zorgverzekeraar kan je dan precies vertellen op welke vergoeding je recht hebt!

Personal coaching en loopbaancoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, mogelijk wel door je werkgever.

Registraties

  • Lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten (V.I.T.) onder lidcodenummer 260.08.A
  • Gevorderd/Advanced in Emotionally Focused Couple Therapy (EFT/ICEEFT)
  • Geregistreerd bij de European Association for Psychotherapy (EAP)
  • Geregistreerd en ingeschreven in het register van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP) onder registratienummer EWAO-474

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.


Miranda

Neem contact op