Contact

Therapie Den Haag - Therapeut Miranda


Op dit moment heb ik een wachtlijst van circa 2 – 3 maanden.
Wil je sneller een afspraak, kijk dan op
* Therapiepsycholoog.com >>
* Relatietherapeuten.net >>

Als je hieronder je gegevens invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt hier ook je vragen stellen.  Naam

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Waar kan ik je mee helpen?


  Tip: Als je binnen een paar (werk)dagen nog geen reactie ontvangen hebt, kijk dan je spambox. Mogelijk dat mijn reactie daarin terechtgekomen is.  Miranda de Jong
  Locatie: Zuid-Hollandlaan 7, 2596 AL Den Haag

  Lid van therapiepsycholoog.com en relatietherapeuten.net.


  Praktijkruimte Therapie Den Haag
  Precies tegenover het Centraal Station, met uitkijk over het Malieveld en op loopafstand van het Centrum is de praktijkruimte van Therapie Den Haag gevestigd in het markante gebouw ‘De Rode Olifant’ in Spaces Den Haag. Strategisch gelegen aan het einde van het snelwegnetwerk van de Randstad, markeert Spaces Den Haag de entree naar de stad.


  Bereikbaarheid per auto
  Met de auto is Therapie Den Haag heel goed bereikbaar via meerdere uitvalswegen van de A12, N44/A44 en de Raamweg en Koningskade. Spaces De Rode Olifant heeft een eigen parkeergarage, dus de auto kan gemakkelijk geparkeerd worden.

  Vanaf de A12: Ga linksaf de Zuid-Hollandlaan/S101 op en sla meteen weer rechtsaf de Mesdagstraat in. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand.

  Vanaf de A44: Vervolg in de richting N44/Rijksstraatweg. Wanneer u de Zuid Hollandlaan/S101 bereikt, verschijnt ook de Rode Olifant aan uw rechterhand ter hoogte van de afslag A12. Rijdt voorbij het pand en sla dan meteen rechtsaf de Mesdagstraat in. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand.


  Bereikbaarheid per openbaar vervoer
  Vanaf Den Haag Centraal Station is het maar 8 minuten lopen naar Therapie Den Haag in het gebouw Spaces Rode Olifant, een tiental bussen stoppen bij de halte Boslaan (Noord) pal voor de Rode Olifant. U kunt ook tram 9 richting Noorderstrand nemen en uitstappen bij halte Dr Kuyperstraat, ongeveer 5 minuten lopen naar Spaces.


  Therapie Den Haag
  Ervaringen van cliënten
  De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
  Therapie Den Haag
  wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
  Therapie Den Haag
  Zuid-Hollandlaan 7
  2596 AL Den Haag
  Route naar mijn praktijk
  Lid van en geregistreerd bij:

  vit-rbcz-eft
  Top