Contact

Therapie Den Haag - Therapeut MirandaWachtlijst
Op dit moment heb ik een wachtlijst van circa 2 maanden.

Wil je sneller een afspraak, kijk dan bij een andere therapeut op therapiepsycholoog.com of relatietherapeuten.net

Of kijk hieronder voor een andere therapeut in de buurt:


yvonne-de-jong-relatietherapie-den-haag

Relatietherapie en gezinstherapie in Den Haag bij Yvonne.

Contact met Yvonne >>


lotte-kaptijn-therapie-lent-nijmegen-denhaag

Individuele therapie in Den Haag bij Lotte.

Contact met Lotte >>


ellen-dejong-hypnotherapie-denhaag1

Individuele therapie in Den Haag bij Ellen.

Contact met Ellen >>


Ook tijdens Corona kan Therapie & Coaching van Miranda de Jong je van therapie voorzien. Therapie & Coaching Den Haag volgt alle richtlijnen van het RIVM om besmetting in de praktijk te voorkomen. Zolang er geen officiële lock down is, blijft de praktijk gewoon open. Je kunt gemaakte afspraken aanhouden en desgewenst nieuwe inplannen.

Therapie & Coaching biedt ook sessies aan, zowel individueel als met koppels, via beeldbellen, video call en telefoon. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van quarantaine even waardevol zijn als een face-to-face gesprek. Voor mensen die willen is een face-to-face ook mogelijk tenzij we allen gezond zijn en de gepaste afstand in acht nemen.

Zowel in de praktijk als in het gebouw waarin ik zit worden voor en na elk bezoek de oppervlakten en deurkrukken schoongemaakt. Of je kunt wandeltherapie overwegen of therapie in openlucht of in de natuur. Ook de coronagriep is iets minder besmettelijk in een goed geventileerde open ruimte dan binnen. Zo verlagen we het risico.

Heb je nog vragen? Stel ze mij gerust! Veel succes gewenst in deze gekke tijden, waarin juist vertrouwen en rust helpend zijn: stay safe!
Wil je toch liever bij mij op de wachtlijst?

Als je hieronder je gegevens invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt hier ook je vragen stellen.


  Naam

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Waar kan ik je mee helpen?


  Tip: Als je binnen een paar (werk)dagen nog geen reactie ontvangen hebt, kijk dan je spambox. Mogelijk dat mijn reactie daarin terechtgekomen is.  Coronavirus

  In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. En tegelijkertijd wordt een beroep gedaan op het zorgpersoneel om de zorg aan patiënten te continueren. Dat geldt uiteraard ook voor mij, dus mijn praktijk is open zolang dat in lijn is met de aanwijzingen van het RIVM.


  In de spreekkamer

  In mijn praktijk pas ik de hygiënemaatregelen en gedragsregels toe, die het RIVM adviseert. We schudden elkaar bijvoorbeeld niet meer de hand bij binnenkomst en vertrek. Om de risico’s op besmetting in te perken zijn in de toiletruimtes, pantry’s en de semipublieke ruimtes van mijn praktijk Therapie & Coaching in Spaces extra zeepflacons, alcoholpompjes en doekjes geplaatst. Ook worden onderdelen zowel in de praktijkruimte als in het pand die veelvuldig worden aangeraakt, zoals deurklinken, trapleuningen en liftknoppen, extra schoongemaakt. Het advies aan mijn cliënten is om extra hygiënemaatregelen te nemen om het risico op besmetting tegen te gaan:

  • Was uw handen frequent met water en zeep, of desinfecteer uw handen regelmatig met alcohol,

  • Schud geen handen

  • Gebruik papieren zakdoeken

  • Moet je hoesten en/of niezen, doe dit dan zoveel mogelijk in een papieren zakdoek en anders in je elleboogplooi.

  Ik vraag jou ook de actuele aanwijzingen van het RIVM op te volgen. Met vragen kun je terecht bij het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid, tel: 0800-1351.


  Afzeggen van afspraken

  Ben je, of is iemand in je directe omgeving, onlangs in een risicogebied geweest, dan vraag ik je vriendelijk gedurende de incubatietijd (twee weken) niet naar de praktijk te komen. Welke gebieden als risicovol worden beschouwd (code geel, oranje of rood), zie hier: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

  en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/verspreiding

  Ik volg hierin de adviezen van de Ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Buitenlandse Zaken en het RIVM. Hetzelfde geldt voor het afzeggen van afspraken:

  Ik houd me aan de actuele aanwijzingen van het RIVM en vraag van jou dat ook te doen. Weet je het niet zeker of het verstandig is om op bezoek te komen of de afspraak door te laten gaan, neem dan telefonisch contact op met mij om te overleggen. Afspraken die worden afgezegd, ook als dat op het laatste moment is, zal ik niet in rekening brengen.


  Alternatieven: bellen en beeldbellen

  Mocht je klachten hebben en toch behoefte hebben aan een gesprek met mij, dan is een telefonisch consult of een consult via beeldbellen ook mogelijk.


  Miranda de Jong
  Locatie: Zuid-Hollandlaan 7, 2596 AL Den Haag
  Email: miranda-dejong@datzitzo.com

  Lid van therapiepsycholoog.com en relatietherapeuten.net.


  Praktijkruimte Therapie Den Haag
  Precies tegenover het Centraal Station, met uitkijk over het Malieveld en op loopafstand van het Centrum is de praktijkruimte van Therapie Den Haag gevestigd in het markante gebouw ‘De Rode Olifant’ in Spaces Den Haag. Strategisch gelegen aan het einde van het snelwegnetwerk van de Randstad, markeert Spaces Den Haag de entree naar de stad.


  Bereikbaarheid per auto
  Met de auto is Therapie Den Haag heel goed bereikbaar via meerdere uitvalswegen van de A12, N44/A44 en de Raamweg en Koningskade. Spaces De Rode Olifant heeft een eigen parkeergarage, dus de auto kan gemakkelijk geparkeerd worden.

  Vanaf de A12: Ga linksaf de Zuid-Hollandlaan/S101 op en sla meteen weer rechtsaf de Mesdagstraat in. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand.

  Vanaf de A44: Vervolg in de richting N44/Rijksstraatweg. Wanneer u de Zuid Hollandlaan/S101 bereikt, verschijnt ook de Rode Olifant aan uw rechterhand ter hoogte van de afslag A12. Rijdt voorbij het pand en sla dan meteen rechtsaf de Mesdagstraat in. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand.


  Bereikbaarheid per openbaar vervoer
  Vanaf Den Haag Centraal Station is het maar 8 minuten lopen naar Therapie Den Haag in het gebouw Spaces Rode Olifant, een tiental bussen stoppen bij de halte Boslaan (Noord) pal voor de Rode Olifant. U kunt ook tram 9 richting Noorderstrand nemen en uitstappen bij halte Dr Kuyperstraat, ongeveer 5 minuten lopen naar Spaces.


  Therapie Den Haag
  Ervaringen van cliënten
  De gesprekken vinden plaats in een zeer prettige omgeving en met veel persoonlijke betrokkenheid van Miranda. Lees verder...
  Therapie Den Haag
  wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews
  Therapie Den Haag
  Zuid-Hollandlaan 7
  2596 AL Den Haag
  Route naar mijn praktijk
  Lid van en geregistreerd bij:

  vit-rbcz-eft
  Top